Atelier ElHeART

Van harte welkom bij Atelier ElHeART, Art & Paint experience. ofwel; LOS gaan met verf!

Mijn naam is Elly Hermans-Kriebel, beeldend kunstenares. De naam van Atelier ElHeART is ontstaan uit afkortingen van mijn eigen naam; Elly Hermans:

El staat voor Elly,

He voor Hermans

ART voor de kunst.

 

Ik schilder vanuit mijn hart, probeer de ziel te vangen in een portret. Of deze nu van mens of van dier is, of van simpelweg voorwerpen.

Graag wil ik mensen die denken minder creatief te zijn, laten ervaren dat ze meer kunnen op creatief vlak dan ze denken! Vandaar dat ik het super leuk vindt om Teambuildingsuitjes, vrijgezellenfeestjes, workshops te begeleiden en dus te organiseren. Laat u verrassen!

 

 Mijn achtergrond in het kort

  • Ik heb meerdere kunstopleidingen gevolgd en ook de laatste succesvol afgerond; NIKO kunstacademie te Neerpelt.
  • U kent mij misschien wel van Atelier Nonpaletti, destijds gevestigd in Nederweert. Ruim acht jaar was ik eigenaresse van dit atelier, waar we ons bezig hielden met workshops; Gooien, Spuiten, Druppelen en Knoeien met verf! Per 31 december 2014 is Nonpaletti gesloten.

 

Waar ik me nu mee bezig houdt

In die afgelopen acht jaar gaf ik ook geregeld schilderworkshops op locatie. Hier ga ik me nu nog meer mee bezig houden. Van schilderen op schildersezels, tot gooien met verf! Supergezellig, leuk en als eindresultaat een mooi uniek doek aan de muur!

Thuis in mijn atelier in Waalre schilder ik mijn eigen werk. Het betreft veelal doeken in olieverf waarmee ik ook exposeer. Schilderen in opdracht doe ik met veel plezier, passie en liefde vanuit mijn hart. Portret van mens en dier, maar ook ideeën van uw eigen inbreng.

 

Workshops, Bedrijfstraining of Schilderijen

  • Klik op het menu WORKSHOPS als u interesse heeft om zelf doeken te creëren, voor diverse gelegenheden.
  • Klik op het menu BEDRIJFSTRAINING als u interesse heeft om u met uw bedrijf op creatieve wijze te laten inspireren.
  • Klik op het menu SCHILDERIJEN als u interesse heeft om een portret te laten schilderen van mens of dier, of iets anders wat u op doek vereeuwigd wil hebben of als u mijn eigen werk wil zien.

 

Met hartelijke groet,

Elly Hermans-Kriebel

Atelier ElHeART Beeldend Kunstenares
Spreekt voor zich, ha ha!
Atelier ElHeArt Beeldend Kunstenares
Lol en uniek schilderij mee naar huis!

25