Bedrijfstraining Teambuilding (kijk op www.deverfplaats.nl)

Unieke doeken gecreëerd door u en uw collega’s: creatieve Teambuilding en Management Traningen met Atelier ElHeArt!

Op een andere manier je collega of zakenrelatie leren kennen, samen overleggen, sparren en lol hebben, met als eindresultaat een mooi doek of doeken. Selfmade door alle deelnemers!  Samen gooien met verf, op schildersezels werken, of beiden! Dit is een kleine greep uit de diverse mogelijkheden die atelier ElHeArt biedt.

Voor deze teambuilidings/trainingsactiviteit zijn vele schildersvormen mogelijk.

Er kan aan de hand van een thema, slogan of trefwoord gewerkt worden. Onder professionele begeleiding, worden er doeken gecreëerd die altijd lukken! Een teambuildingsuitje duurt ca. twee tot twee-en een half uur.

In een losse gemoedelijke sfeer gaat u aan de slag. Vaak gaat dit gepaard met veel plezier en verbazing. U ziet dat echt iedereen een prachtig doek kan maken. Evt. in de interieur of bedrijfskleuren. Maar bovenal een prachtig schilderij wat u zelf of samen heeft gemaakt. De technieken kunnen verweven worden met elkaar, en natuurlijk is uw eigen inbreng zeer welkom!

Een ongedwongen, relaxte sfeer zorgt voor een unieke ervaring bij Atelier ElHeArt.

Atelier ElHeArt geeft ook unieke invullingen aan uw teambuilding, familiefeest, vrijgezellenfeest, jubilaris of elke andere speciale gelegenheid. Atelier ElHeArt maakt van elk gelegenheid een onvergetelijke ervaring. Een ervaring die u letterlijk nog jaren zal bijblijven. U neemt immers een prachtig schilderij mee naar kantoor! Wij laten u een aantal richtlijnen zien op een proefvel. Alle richtlijnen mag u zelf op een proefvel uit proberen alvorens u op het “echte” doek gaat werken.

Deskundige begeleiding is natuurlijk tijdens de hele workshop aanwezig.

De doeken moeten wel een aantal dagen goed blijven drogen.

Begeleiding

Tijdens elke workshop is er professionele begeleiding. Er is een uitleg over de verschillende technieken. Vooral aan het gooien met verf en stempelen zitten toch wat richtlijnen om een geweldig resultaat te creëren! Hierbij krijgt u een “proef”vel om de technieken uit te proberen. Verder kunnen veel schildertechnieken worden gecombineerd. Ook bij schilderen op ezels is het mogelijk om naderhand het doek horizontaal te leggen en dan kan er nog op gespetterd en met de spuitflesjes op gespoten worden.

Leuke Selfmade ervaring

Deze vormen van schilderen kan iedereen! Dus heeft u zin in een leuke beleving en ervaring dan kan Atelier ElHeArt hiervoor zorgen!

Creëer een mooi en uniek stukje kunst, Selfmade, wat  altijd een blijvende herinnering zal zijn!

Amsterdam Acrylverf

Tijdens de workshops wordt er gewerkt met Amsterdam Acrylverf. Dit is een verf op waterbasis. Eenmaal hard kan de verf niet meer uitgewassen worden. Dus oude kleding en schoenen aan is een must! De acrylverf is niet schadelijk voor zwangeren!