Workshops (zie vanaf 1 september 2017 www.deverfplaats.nl

Lammers4

Een uniek doek gecreëerd door u zelf: creatieve workshops met Atelier ElHeArt!

Of u dit nu doet op schildersezel, tafel, of op de grond, u creëert met de diverse technieken die u worden aangereikt een persoonlijk doek. Een doek wat altijd lukt! U kunt bij ons met penseel werken, met letterstempels, glitters en zelfs gooien met verf!

U creëert met deze technieken een prachtig kunstwerk! In een losse gemoedelijke sfeer gaat u aan de slag. Vaak gaat dit gepaard met veel plezier en verbazing. U ziet dat echt iedereen een prachtig doek kan maken. Evt. in de interieur of bedrijfskleuren. Maar bovenal een prachtig schilderij wat u zelf of samen heeft gemaakt. De technieken kunnen verweven worden met elkaar, en natuurlijk is uw eigen inbreng zeer welkom!

Een leuk creatief uitje bij Atelier ElHeArt

Atelier ElHeArt geeft een unieke invulling aan uw teambuilding, familiefeest, vrijgezellenfeest, jubilaris of elke andere speciale gelegenheid. Atelier ElHeArt maakt van elk gelegenheid een onvergetelijke ervaring. Een ervaring die u letterlijk nog jaren zal bijblijven. U neemt immers een prachtig schilderij mee naar huis of uw werkplek! Deskundige begeleiding zorgt er voor dat elk schilderij mooi wordt. Wij laten u een aantal richtlijnen zien op een proefvel. Alle richtlijnen mag u zelf op een proefvel uit proberen alvorens u op het “echte” doek gaat werken.

Deskundige begeleiding is natuurlijk tijdens de hele workshop aanwezig.

De doeken blijven een aantal dagen liggend drogen waarna ze opgehaald kunnen worden.

Begeleiding

Tijdens elke workshop is er professionele begeleiding. Er is een uitleg over de verschillende technieken. Vooral aan het gooien met verf  zitten toch wat richtlijnen om een geweldig resultaat te creëren! Hierbij krijgt u een “proef”vel om de technieken uit te proberen. Verder kunnen veel schildertechnieken worden gecombineerd. Ook bij schilderen op ezels is het mogelijk om naderhand het doek horizontaal te leggen en dan kan er nog op gespetterd en met de spuitflesjes op gespoten worden.

Leuke Selfmade ervaring

Deze vormen van schilderen kan iedereen! Dus heeft u zin in een unieke en leuke beleving dan kan Atelier ElHeArt hiervoor zorgen!

Creëer een prachtig kunstwerk, Selfmade, wat  altijd een blijvende herinnering zal zijn!

Amsterdam Acrylverf

Tijdens de workshops wordt er gewerkt met Amsterdam Acrylverf. Dit is een verf op waterbasis. Eenmaal hard kan de verf niet meer uitgewassen worden. Dus oude kleding en schoenen aan is een must! De acrylverf is niet schadelijk voor zwangeren!